ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ – ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Οι εκδόσεις Postmillennium Press καλύπτουν ένα σημαντικό κενό στην εγχώρια και εξωχώρια εκδοτική κίνηση, συνδέοντας το Ελληνικό βιβλίο με την διεθνή παρουσία, την Ελληνική και ξένη αγορά, τις πανεπιστημιακές κοινότητες και τις  επικαιρες ανάγκες του αναγνωστικού κοινού. Φιλοσοφία μας είναι η προβολή του Ελληνικού Πολιτισμού στo διεθνή χώρο και ο διάλογος με αυτόν, η ανάδειξη αξιόλογων Ελλήνων συγγραφέων και η ανανέωση του λογοτεχνικού και πολιτιστικού λόγου και παραδείγματος. 


Για το λόγο αυτό, αναλαμβάνουμε την έκδοση λογοτεχνικών βιβλίων(Ποίηση-Πεζογραφία-Θέατρο-Κινηματογραφικό Σενάριο), Ιστορίας της Τέχνης και New Media Arts, καθώς επίσης και βιβλία από όλο το φάσμα των Κοινωνικών, Πολιτικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών. Εκτός από την έκδοση βιβλίων παρέχουμε μία σειρά από επιπρόσθετες υπηρεσίες, όπως μεταφράσεις βιβλίων σε ξένες γλώσσες, προώθηση στο εξωτερικό, συνεργασίες με ξένους εκδοτικούς οίκους, προβολή και προώθηση των βιβλίων μέσα από πολιτιστικές εκδηλώσεις, οργανισμούς, Πανεπιστήμια και Σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σας την πλήρη προώθηση των βιβλίων σας και να σας εξηγήσουμε λεπτομερώς τι μπορούμε να κάνουμε για σας. Αξιόλογο επιτελείο συνεργατών μας που αποτελείται από Πανεπιστημιακούς Καθηγητές και αυστηρά επιλεγμένους συγγραφείς και μεταφραστές μπορεί να αναλάβει συγγραφή, μεταφράσεις και διορθώσεις των βιβλίων και δοκιμίων σας. 

 

Ειδικές ποιοτικές και συλλεκτικές εκδόσεις είναι επίσης η ειδικότητά μας, παραγωγή βιβλίων με είδικά χαρτιά, μελάνια, και πρωτότυπες ιδέες που να ανταποκρίνονται στην ιδέα του βιβλίου. 


Επικοινωνείστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα

+  30   6978409158    (What’s  up)

+  30  6942261196     (Vodaphone)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s